Munkatársak

Kovács-Samu Zsanett

A Bonifác családi bölcsőde szakképzett kisgyereknevelőjeként dolgozom. Elsősorban a gyermekek szeretete miatt választottam ezt a hivatást. 

Fontos számomra a gyermekek megfelelő értelmi, érzelmi és testi fejlődése. 

Határozott személyiségnek tartom magam, amit nagyon fontosnak tartok a gyermeknevelésben. Szeretek mondókázni-énekelni, „tornázni” a gyerekekkel. Imádok kreatív lenni és olvasni.

Célom, hogy a gyermekek a bölcsődébe jókedvűen érkezzenek és a nap folyamán is jól érezzék magukat, de eközben megfelelően fejlődjenek.

Andi

Szakképzett kisgyermeknevelőként a Bonifác családi bölcsőde csapatát erősítem. A gyermeknevelésben otthonosan mozgok hisz két gyermek büszke anyukája vagyok.

 Mindig szerettem volna kisgyermekekkel foglalkozni és örömmel figyelni fejlődésüket.

Fontos számomra a gyermekek érzelmi biztonsága, hogy szeressenek a bölcsödébe járni hisz napjuk nagy részét itt töltik velünk. Nyugodt derűs légkör kialakítására törekszem.

Nagyon szeretek velük együtt festeni, énekelni, mondókázni és persze a szabad levegőn játszani.

Amit még elengedhetetlen ehhez a hivatáshoz a folyamatos tanulás, szakmai fejlődés. Ez motivált arra, hogy elvégezzek egy olyan tanfolyamot ahol a Montessori nevelés rejtelmeibe kaptam betekintést. Az itt tanultakat nagy örömmel és odaadással alkalmazom a bölcsödében.

A szülőkkel való jó kapcsolat kialakítását is nagyon fontosnak tartom, hogy nyugodt szívvel bízzák ránk legféltettebb kincsüket.

A kolléganőimmel az ölelés és jókedv fontosságát szem előtt tartva végezzük mindennapi munkánkat.

Zsenák Lillaszínész és drámapedagógus

2018-ban végeztem a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemen színész és drámapedagógus szakon. Jelenleg a Maladype Színház állandó társulati tagja vagyok. A színház mellett fontos szerepet tölt be az életemben a néptánc. Néptáncos családból származom, így mindig is az életem része volt/van/lesz. Az egyetem előtt a győri Kovács Margit ÁMK képzőművészeti iskolába jártam, ahol üvegművesként végeztem.

Több évre visszamenőleg nyaranta színjátszó és néptánc táborokat tartok óvódás kortól középiskolásig. Mindig is fontos szerepet töltöttek be a gyerekek számomra. A színészet megtanított örök gyereknek lenni, ezért szívesen játszom a gyerekekkel, minden marhaságra kapható vagyok. Énekelek, bohóckodom, táncolok, mondókázom, festek, épp amire szükség van. Úgy gondolom, fontos több lábon állni a földön, ezért mind a színészet, a néptánc, zeneművészet és a képzőművészet adta lehetőségeket továbbítom a gyermekek számára.  Fontos mottóm a Játszva tanulás. Tanításaim során mindig ezt helyezem előtérbe.

Sátay Éva – logopédus

2012-ben végeztem a Kaposvári Egyetemen gyógypedagógia szakon, logopédia szakirányon, majd 2016-ban mester diplomát szereztem az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv gyógypedagógia karán.Már az egyetemi évek alatt, 2011-ben elkezdtem dolgozni LOGOPÉDUSKÉNT a Baranya Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Siklósi Tagintézményében. Olyan szerencsés vagyok, hogy saját édesanyám volt a mentorom, aki igyekezett több éves tudását és tapasztalatát átadni a munkatársakként töltött idő alatt.2014-ben költöztem fel Budapestre. Egy KÉPESSÉG- ÉS KÉSZSÉGFEJLESZTŐ magánintézményben kezdtem dolgozni, ahol 6 hónapos kortól 7 éves korig az iskolába lépéshez szükséges, és a boldog iskolai élethez nélkülözhetetlen képességek megalapozásával foglalkoztam, így megelőzve a későbbi problémák kialakulását.2015-ben született meg kisfiam, akivel azóta itthon vagyok. Az anyaság révén ismertem meg igazán önmagam. Az anyaságot, a szülői magatartás jelentőségét a különféle nevelési és élethelyzetekben a tanultak mellett tapasztalati síkon is megélhetem, amiért szívből hálás vagyok. Az itthon töltött idő alatt főként GYERMEKNEVELÉS, szülői magatartás, szülő-gyermek kapcsolat témakörökben képeztem magam, így tanulmányaim mellett tapasztalataimmal és az olvasott tudással tudom segíteni a szülőket a gyermeknevelésben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.