Tóthné Bakó Mónika vagyok. Két saját, immár felnőtt gyermekem van. Egészségügyi szakközépiskolában érettségiztem, így már akkor ismereteket szereztem az egészséges és beteg gyermekek gondozásáról, neveléséről. Két saját és más gyermekek által is szereztem tapasztalatokat. Az AVKF csecsemő és gyermeknevelő-gondozó szakán szereztem felsőfokú szakképesítést, kiváló eredménnyel.

2018-ban az Eszterházy Károly Egyetem Csecsemő és kisgyermeknevelő szakán diplomáztam, szintén kiváló eredménnyel.

2020-ban a Magyar Családi bölcsődék Közhasznú Egyesületének elnökségi tagjai közé választottak.

Saját Bt-m beltagjaként gyermekfelügyelettel foglalkoztam bölcsődés korú gyermekekkel. A gyermekfelügyelet keretein belül nem volt lehetőségem a szülők igényeit teljes mértékben kielégíteni, pl.: a teljes heti felügyelet, étkeztetés, stb. Ekkor találtam rá a családi napközi formára. 2007-ben elvégeztem a családi napközit működtető személyek részére szervezett tanfolyamot a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány Felnőttképzési 
Intézményében.

A folyamatos képzés, tanulás elengedhetetlen ezen a területen, ezért igyekszem tudásomat, ismereteimet bővíteni különböző tanfolyamok által. Jelenleg TSMT terapeutának tanulok . Kapcsolatot tartunk fent logopédussal, aki sokat segített a megkésett beszédfejlődésű gyermekek esetén, megtanított olyan játékokra, ami a mindennapi nevelés során becsempészhető a gyermekek életébe és közben hasznosak is. Évente 2-3 alkalommal kötetlen beszélgetés formájában informálódhatnak a szülők az őket érdeklő kérdésekben, Pl.: cumizás, orrfújás, beszédfejlődés, a mozgás jelentősége, stb.

Nyitott és kíváncsi vagyok minden új dologra, hiszen csak így lehet színesíteni a napjainkat.

Elérhetőségeim:

06-70-90-80-185 bolomberbolcsi@gmail.com