*** 

„Apróka voltam mikor megismerkedtünk és hoztam Hannát Hozzátok, hogy faragjatok belőle emberkét J! … Aztán mivel untam a banánt otthon, hát eljöttem én is. Ekkor már picit nagyobb voltam…. Hozom majd Barnust is és Anyára is ráfér egy „gyereknyi” idejárás még.”

2014
Marci

***

„Móni, Zsuzsi! Nagyon fogtok hiányozni, és persze Boni cica, a barátaim és a sárga taxi is!”

2014
Misi

***

„Én is köszönöm azt a sok törődést és gondos nevelést, amit Önöktől kapott Igi. Nagyon sokat és jó irányba fejlődött, rendszerető és fegyelmezhető gyerek lett….”

2014 augusztus
Sára és a Nagymama

***

„Köszönjük az itt töltött hónapokat! Igor nagyon sokat tanult Tőletek, amiket reméljük nem fog elfelejteni! Segítettetek letenni az alapokat, remélem a továbbiakban is megállja a helyét. Köszönjük a fokozott figyelmet és törődést”

***

-Nálatok – mondta a kis herceg – az emberek egyetlen kertben ötezer rózsát nevelnek. Mégse találják meg, amit keresnek.

– Nem találják meg – mondtam.

– Pedig egyetlen rózsában vagy egy korty vízben megtalálhatnák…..

– Minden bizonnyal – feleltem.

– Csakhogy a szem vak – tette hozzá a kis herceg – A szívünkkel kell keresni. (Antoine de Saint-Exupéry)

Köszönet az itt töltött hónapokért!”

2014 augusztus
Zsuzsi, Gábor

***

„Hálás szívvel köszönjük a sok évnyi szeretetet, törődést, amit gyermekeink Tőletek kaptak! Meghatározó részei voltatok a kis életüknek, igazi második otthon voltatok nekik! Figyelmet, értékeket, önállósodást kaptak Tőletek! Mindig szeretettel gondolnak rátok!”

2014.
Betti, Áron

***

„Édes, drága Böli bölcsi

De nehéz most elköszönni

Mindig jó volt ide jönni

Sok emlék fog ide kötni.

P… Gréti az én nevem

Elmesélem történetem

Milyen szuper volt itt nekem

Erre vágyik minden gyermek.

Első napon kicsit féltem

Alig múltam el egy éves,

Néha még a cumit kértem

Aztán hamar megbékéltem.

Nagyon gyorsan ide szoktam

Két éve már idestova

Várt engem itt ezer csoda

Böbe lett a Gréti lova.

Öltözés már megy egyedül

Persze csak ha nem sietünk

Ha túl sok ruhát felveszünk

A harisnyám hamar lekerül.

Sokat játszunk kint a kertben

Jó dolog a motorverseny.

Mászóváron pipiskedem

Trambulin vár, ott a helyem!

Menza kaját mi nem eszünk

Télen-nyáron főztök nekünk

Mindig finom itt a menü

Zsuzsi husi a kedvencünk.

Ebéd után ágyat vetünk

Oda hajtjuk pici fejünk

Elaludni nem egyszerű

Jéé, a konyhában ébredtünk…

Móni egyszer kitalálta

Hajtsunk rá egy sószobára

Szavaztunk hát Gusztikára

De jó program éjszakára!

Böli bölcsit úgy imádom

Nincs is jobb hely a világon!

Búcsúzóul azt kívánom:

Sok gyerek járjon hozzátok!”

2013 november
Gabi, Pisti

***

„Köszönjük szépen a sok szeretetet, törődést, amit kapott Nóra tőletek. Hálásak vagyunk azért is, hogy nekünk szülőknek is segítettétek Nóra önállósodását (és „leválását”). Tényleg rengeteget kaptunk tőletek.”

2013 szeptember
Évi, Laci

***

„El kell most válnunk! Egy-két hét és már nem ide, hanem óvodába járok. Hálásan köszönünk minden jót és szépet, nem feledjük a sok kedves napközis emléket. Benneteket se, akik Emmával foglalkoztatok, és érte annyi fáradságos áldozatot hoztatok… Fél szívünk itt marad, mert az aki jóságot vet, szeretetet arat!”

2013 szeptember
L. Emma

***

„Nagyon szerettem Veletek lenni, játszani, kirándulni, buszozni! Köszönöm, hogy megtanultam egyedül enni, inni, mulatni, na és ha nagyon kell öltözni is! A sok puszit és ölelést nem fogom elfelejteni!”

2013. augusztus
Bálint

***

„Tavaly júniusban sokat gondolkoztunk azon, jól tesszük-e, ha Lizát bölcsibe járatjuk. Most már tudjuk, helyesen döntöttünk! Nyitottabb lett, barátokat is talált, megtapasztalhatta, hogy milyen egy kis közösség tagjának lenni. Sokat emleget titeket és a gyerekeket is. Szeretett ide járni. Köszönjük az itt töltött időt!

2013. augusztus
Liza és családja

***

„Nagyon kicsi baba voltam, amikor elkezdtem Hozzátok járni. Eleinte csak pár napot töltöttem Nálatok hetente, de sokat játszottunk, ami annyira megtetszett, hogy most már, hogy Nagylány lettem egész héten nálatok bulizok! A legügyesebb „tlükkök”, amit Tőletek tanultam: orrot fújni, szótagolni, trambulinozni….. Köszönöm Móni, köszönöm Zsuzsi, köszönöm Éva néni, köszönöm Sün Soma, köszönöm Barátok!”

2013
Luca

***

„Huncut voltam, de közben rengeteg mindent tanultam, pl.: öltözni, trambulinon ugrálni, varázserdőbe utazni, megpróbálni szót fogadni, és még szebben ebédelni. Köszönöm a barátaimnak (Lucának, Lizának, Grétinek, Misinek, Dávidnak Levinek és Bálintnak), hogy olyan jókat játszottunk! És köszönöm a sok bátorítást és szeretetet, amit Tőletek kaptam!”

2013. július
Levente

***

„Kicsi voltam, nagy lettem nálatok! Megtanultam öltözni, beszélni, enni kanállal, elpakolni, szót fogadni, együtt játszani a többiekkel, és még sok mindent, amit felsorolni sem tudok. Köszönet mindenért, nagyon szeretünk Titeket!

2013. július
Levi, Nóra

***

„A Bölömbért meglepem, de kicsi a tenyerem, nem fér bele annyi virág, amennyire szeretem!”

2013 május
Bori

***

„Köszönöm, hogy ezen a napon ismét emlékezhettem arra, hogy a gyermek ajándék!”

2013 május
Krisztina

***

„Mielőtt bölcsis lettem a húgommal cumiztam, a csörgőért harcoltam és pelust hordtam. Azután megtanultam nálatok szépen enni – inni, wc-be pisilni, barátokat szerezni és velük játszani, öntudatosan a „bölcsisdivat” szerint öltözni, a húgommal szeretetben együtt lenni. Mindezért köszönet!

2012. szeptember
Domonkos

***

„Emma szerint az emberek a busszal a Tropicariumba mennek. ………”Kerek tóra gólya szállt..” Ezt már akkor is tudtam, amikor még beszélni sem tudtam. …..Mára nagy lettem, így oviba kell mennem, de nagyon fogtok hiányozni! ….. Köszönjük a sok szeretetet, gondoskodást! Hamarosan újra találkozunk!

2012 szeptember
Emma, Móni, Gábor

***

„Szeretnénk megköszönni azt a rengeteg szeretetet, törődést, nevelést, amit Emma kapott tőletek! Boldog, élménydús másfél évet töltött el Nálatok, részei lettetek kis életének! Mindig hálával és szeretettel gondolunk Rátok!

2012. nyár
Betti, Áron

***

„Születésemtől kezdve nagyon hosszú hajam volt. Csakis Mónni és Zsuzsi vághatta le! Lehet, hogy megint megnövesztem……”

2012. nyár
Csani

***

„Ismertek, nem vagyok bőbeszédű, így ezzel a pár szösszenettel szeretném megköszönni azt a sok szépet és jót amit Tőletek kaptam! A ballagásra kapott képet kiraktam a szobám falára, hogy Móni mindig lásson! ….. A babámat mikor megmentettem Marcitól azt mondtam neki: „Hagyd, őaz én Zsuzsám!” ….. és kiderült, hogy a könyvben lévő vonat az oviba visz, és anyukám mondtam, hogy Ti nem lesztek ott. DE AKKOR KI FOG RÁM OTT VIGYÁZNI?”

2012 július
Hanna

***

„Majdnem két és fél év telt el azóta, hogy a kicsi bekötött kezűKarin bemászott hozzátok és úgy döntött, ő bizony ide szeretne járni. Ő volt a legkisebb….. 2 évesen boldogan játszott Luca babával, Levivel, Barnussal. Mi csak hallgattuk otthon, hogy mi minden történt az „én bölcsimben”, miket mondott Móni, Zsuzsi és Levi. ….. Tőletek mindig szeretetet, gondoskodást és figyelmes, kedves nevelést kapott. Rengeteget tanult és okosodott, és nagyon sokat segítettek, hogy ilyen kedves, aranyos kislány váljék belőle. KÖSZÖNJÜK!”

2011. szeptember
Eszter, Ken

***

„Szerencsések vagyunk, hogy megtaláltuk a „ZsuzsiMóni” – ez Ottó nyelvén a Bölömbér – bölcsit. Ottó ennél jobb helyre nem is járhatott volna! Köszönünk mindent!

2011.
Szilvi, Péter

***

„Köszönetet szeretnék mondani mindazért a sok-sok szép élményért, törődésért, gondoskodásért, amit Levi nálatok kapott! És a finom kalács, a virágültetés, motorozás, és még sorolhatnám! (Az első vonatozásotok óta heti programunkká vált a Kelenföld-Déli útvonal) J

2011. nyara
Klári

***

„Köszönöm szépen a sok szép élményekkel teli délelőttöket. Minden egyes nap nagy boldogsággal jöttem hozzátok és sok szép élménnyel távoztam. Külön köszönöm a sok hasznos dolgot, amit tanítottatok nekem. Anyáék is nagyon hálásak mindenért. Puszi”

2011. augusztus
Panna

***

„Itt tanultam meg egyedül, partedli nélkül enni…. itt szerettem bele a szerepjátékokba….itt lettem vagány motoros….. és itt tanultam meg buborékot fújni!”

2011. július
Fruzsi

***

Köszönjük a sok gondoskodást és munkát amivel ilyen emlékezetessé tettétek az első Anyák napját!”

2011. május
Bea (Zalán)

***

„Éljenek a békák, gólyák, és különösen a Bölömbérek!”

2011. május
Bori

***

„Köszönöm a kedves dalokat, mondókákat. Lucától az elsőigazi Anyák napi ajándékot! Mindezt a nagymamák nevében is köszönöm, akiknek könnyek szöktek a szemükbe a kedves meglepetéstől!

2011. május
Mónika

***

„Szeretném megköszönni azt a végtelen szeretetet, amit Tőletek kaptam. Boldog és önálló kis emberré cseperedtem a ti segítségetekkel.!

2010
J. Vili

***

„Köszönjük a sok szépet, amit a gyerekeknek adtok és tanítotok, és köszönjük a sok szép ünnepet amin részt vehettünk!”

2010.
Szandra

***

„Olyan élményekkel ajándékoztatok meg, amire örökké emlékezni fogok! Nálatok Lilit mindig biztonságba tudtam és ezt nem lehet meghálálni”

2010.
Timi

***

„Köszönjük az elmúlt másfél év gondoskodását, odaadó nevelését, a finom ételeket, tanítást és szeretetet. Vili nagyon szeret benneteket és biztosan visszajáró vendégek leszünk!”

2010.
Nóra és Zoli