Bölömbér családi bölcsőde

Újbuda kertvárosában a nagy forgalomtól távol, mégis jól megközelíthető helyen áll a Bölömbér.

Feladatunknak tekintjük, hogy biztonságot, nyugalmat, szeretetet adó légkört teremtsünk azon kisgyermekek számára, akiket szülei a mi gondjainkra bíznak, életük legfontosabb első 3 évében.

Középpontban a gyermeki személyiség tisztelete, az egymás iránti megbecsülés, tolerancia, következetesség áll. Törekvésünk, hogy kiegyensúlyozott, érzelem gazdag, kreatív, érdeklődő, a világra nyitott kicsi emberek lépjenek tőlünk tovább a fejlődésük egy magasabb fokán rájuk váró közösségbe.

Az első 3 év nagyon jelentős a kisgyermek életében. Testi fejlődése, ismereteinek bővítése, önállósodása csak közvetlen környezetének segítségével biztosítható, ezért az elsődleges feladat a szülővel közösen kialakított nevelési elv követése.

Családi bölcsődénk az évek alatt sokat fejlődött, alakult. Az igényeknek megfelelően különböző szolgáltatásokkal várjuk a családokat (lásd szolgáltatás menüpontot)

Bonifác családi bölcsőde

Újbuda az egyik legdinamikusabban fejlődő városrésze Budapestnek. Nagyon sok fiatal család választja lakóhelyéül. Bár viszonylag sok bölcsőde működik a kerületben a megnövekedett igényeket nem tudják kiszolgálni. Ezekre az igényekre jó megoldás lehet a családi bölcsőde.

A bölcsődei ellátásnál nagyon fontos szempont, hogy jó megközelíthető helyen legyen, hiszen a dolgozó szülőknek nem mindegy, hogy mennyit kell utazniuk a gyermekkel reggel és este.

A családi bölcsőde a XI. kerület központi részén, Kelenföldi pályaudvar közelében, a Tétényi közben található egy 4 lakásos épület földszintjén.

A hely jól megközelíthető mind tömegközlekedéssel (7, 58, 114, 213-s buszok, valamint a 19, 49-s villamosok), mind autóval, biciklivel. Az Egér út közelsége illetve az M4-s metró közelsége miatt a távolabbról érkezőknek (Budaörs, Érd, Törökbálint, Budafok, stb.) is könnyen megközelíthetővé vált.

A gyermekeket 20 hetes kortól 3 éves korig (illetve óvodába lépésig) fogadom az életkoruknak megfelelő ellátás biztosításával.

Olyan környezetet alakítottam ki, ami a gyermekek ellátásához, fejlődéséhez szükséges. Koruknak megfelelő bútorok, játékok, használati tárgyak. Balesetmentes, biztonságos helyiségek, tárgyak, eszközök.