Bonifác családi bölcsőde

Újbuda az egyik legdinamikusabban fejlődő városrésze Budapestnek. Nagyon sok fiatal család választja lakóhelyéül. Bár viszonylag sok bölcsőde működik a kerületben a megnövekedett igényeket nem tudják kiszolgálni. Ezekre az igényekre jó megoldás lehet a családi bölcsőde.

A bölcsődei ellátásnál nagyon fontos szempont, hogy jó megközelíthető helyen legyen, hiszen a dolgozó szülőknek nem mindegy, hogy mennyit kell utazniuk a gyermekkel reggel és este.

A családi bölcsőde a XI. kerület központi részén, Kelenföldi pályaudvar közelében, a Tétényi közben található egy 4 lakásos épület földszintjén.

A hely jól megközelíthető mind tömegközlekedéssel (7, 58, 114, 213-s buszok, valamint a 19, 49-s villamosok), mind autóval, biciklivel. Az Egér út közelsége illetve az M4-s metró közelsége miatt a távolabbról érkezőknek (Budaörs, Érd, Törökbálint, Budafok, stb.) is könnyen megközelíthetővé vált.

A gyermekeket 20 hetes kortól 3 éves korig (illetve óvodába lépésig) fogadom az életkoruknak megfelelő ellátás biztosításával.

Olyan környezetet alakítottam ki, ami a gyermekek ellátásához, fejlődéséhez szükséges. Koruknak megfelelő bútorok, játékok, használati tárgyak. Balesetmentes, biztonságos helyiségek, tárgyak, eszközök.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.