Bölömbér családi bölcsőde

A XI és XXII. kerület határán, kertvárosi környezetben, a nagy forgalomtól távol, mégis jól megközelíthető helyen vár a Bölömbér családi bölcsőde.

Feladatunknak tekintjük, hogy biztonságot, nyugalmat, szeretetet adó légkört teremtsünk azon kisgyermekek számára, akiket szülei a mi gondjainkra bíznak, életük legfontosabb első 3 évében.

Középpontban a gyermeki személyiség tisztelete, az egymás iránti megbecsülés, tolerancia, következetesség áll. Törekvésünk, hogy kiegyensúlyozott, érzelem gazdag, kreatív, érdeklődő, a világra nyitott kicsi emberek lépjenek tőlünk tovább a fejlődésük egy magasabb fokán rájuk váró közösségbe.

Az első 3 év nagyon jelentős a kisgyermek életében. Testi fejlődése, ismereteinek bővítése, önállósodása csak közvetlen környezetének segítségével biztosítható, ezért az elsődleges feladat a szülővel közösen kialakított nevelési elv követése.

Családi bölcsődénk az évek alatt sokat fejlődött, alakult. Az igényeknek megfelelően különböző szolgáltatásokkal várjuk a családokat (lásd szolgáltatás menüpontot)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.